Prijavi se

Zaboravili ste lozinku?

Registracija

Korisničko ime može sadržati sledeće karaktere: a-Z,_,0-9

• Početna
  • ServerTracker
    • Serveri
    • Boosted serveri
    • Dodavanje servera
  • Vesti
  • Pretraga
  • Prijavi se
  • Registracija
  • Početna
  • Forum
  • eGear Forum
  • Predlog za forum Zaključano

Predlog za forum

Napisao Rade98, 25.11.2016 18:37:24
6
Rade98
Postavljeno 25.11.2016 18:37:24
Posto ne mogu otvoriti novu temu u kategoriji za predloge i kritike za forum, ovde cu navesti par zamerki za isti.
Posto ste "novopeceni" hosting imam zelju da vam pomognem kako bi napravili hosting interesantniji za korisnike, da ostanu aktivni i kupuju kod vas. Ozbiljno razmisljam i da vam "poklonim" moju ideju ukoliko ja ne budem bio u mogucnosti da je ostvarim zbog drugih projekta. Ali da se vratimo na forum.

1. Interesantno bi bilo da se doda grupni chat pri dnu foruma.
2. Pojedine korisnike interesuju i rankove na forumu i ko je Admin, Moderator... Kako bi mogli da im se jave u Pm a ne da kopaju po forumu i traze u postovima ko je rankovan.
3. Dodajte listu korisnika
4. Takodje pri dnu bi bilo dobro da se doda ko je bio aktivan u poslednjih 24 ili 12 sati.
5. Ko sta gleda, primetio sam da ste i tu funkciju lepo odradili i da ne baguje sto je dobro pa bi mogli i tu listu dodali gde ce biti svi korisnici i prikazivati ko sta gleda na forumu, panelu, trackeru.
6. Informacije o korisniku na forumu ja msm da ne bi trebali da se prikazuju na dnu vec sa leve/desne strane.
Rade98
Korisnik
  • 47Postovi
  • 17Teme
  • 19.2Reputacija
Prijavi
Korisnici koji su se zahvalili: 2
  • «
  •  
  • ←
  •  
  • 1
  •  
  • →
  •  
  • »
e-Gear.NET Advertisement
Ovo je advertisement!
ZlaPatofna
Postavljeno 25.11.2016 20:13:01
Rade98 wrote:
Posto ne mogu otvoriti novu temu u kategoriji za predloge i kritike za forum, ovde cu navesti par zamerki za isti.
Posto ste "novopeceni" hosting imam zelju da vam pomognem kako bi napravili hosting interesantniji za korisnike, da ostanu aktivni i kupuju kod vas. Ozbiljno razmisljam i da vam "poklonim" moju ideju ukoliko ja ne budem bio u mogucnosti da je ostvarim zbog drugih projekta. Ali da se vratimo na forum.

2. Pojedine korisnike interesuju i rankove na forumu i ko je Admin, Moderator... Kako bi mogli da im se jave u Pm a ne da kopaju po forumu i traze u postovima ko je rankovan.
4. Takodje pri dnu bi bilo dobro da se doda ko je bio aktivan u poslednjih 24 ili 12 sati.
5. Ko sta gleda, primetio sam da ste i tu funkciju lepo odradili i da ne baguje sto je dobro pa bi mogli i tu listu dodali gde ce biti svi korisnici i prikazivati ko sta gleda na forumu, panelu, trackeru.
6. Informacije o korisniku na forumu ja msm da ne bi trebali da se prikazuju na dnu vec sa leve/desne strane.
    Sve to definitivno fali (y).
ZlaPatofna
Korisnik
  • 35Postovi
  • 12Teme
  • 23.7Reputacija
Prijavi
Korisnici koji su se zahvalili: 2
maverick
Postavljeno 25.11.2016 20:21:38
Rade98 wrote:

1.  Ako pod grupni chat mislite na shoutbox to ne verujem da će se ikad ostvariti. Iz prostog razloga što je primena toga vrlo mala kao i korist.
  2. Rank trenutno piše na profilu i na forumu, to su jedina dva mesta odakle korisnik može da vidi profil drugog korisnika, tako da mislim da je to pokriveno. Jedino što ne piše unutar PM-a.
  3. Ovu opciju smo razmatrali i isključili smo je zato što ne želimo da otkrivamo klijente. Ali na drugu ruku ova opcija ima smisla za forum korisnike, ali problem je što je to kod nas jedan sistem tako da nije moguće odvojiti korisnike sajta i korisnike foruma.
  4. Ova opcija ne postoji iz istih privatnih razloga.
  5. (Zavisi od broja 3)
  6. To je standardan vB, IPb itd... izgled, ideja je bila da napravimo nešto malo drugačije, u tokom te ideje smo razmatrali šta je važno i zaključili da je bitan sadržaj. Tako da sadržaj zauzima maksimalan prostor, a autor je kao neka vrsta dodatne informacije. Ovaj vid dizajna se dosta viđa po blogovima, gde na kraju (ili početku) imate informacije autora.
Veliko hvala na povratnoj informaciji, dosta nam znači i gledamo da slušamo što više zajednicu. Ja sam objasnio gore neke naše načine razmišljanja.
maverick
Administrator
  • 10Postovi
  • 0Teme
  • 869Reputacija
Prijavi
Korisnici koji su se zahvalili: 0
msia3
Postavljeno 25.11.2016 21:50:03
Definitivno će biti velikih izmena što se foruma tiče. Generalno nismo toliko obraćali pažnju na to iz prostog razloga što su postojale bitnije stvari tokom izrade.
Ovo je da kažem neka simple verzija samo da može da se komunicira, ali biće većih update-a sigurno.

Elem, nismo baš "novi", radimo mi već 4 god. unazad samo pod drugim imenom, sada je to samo generalizovano i registrovani smo u APR-u, pa je na malo ozbiljnijem nivou.

Hvala na sugestijama! :)
msia3
Administrator
  • 21Postovi
  • 5Teme
  • 694.3Reputacija
Prijavi
Korisnici koji su se zahvalili: 1
Rade98
Postavljeno 26.11.2016 15:07:46
msia3 wrote:
Definitivno će biti velikih izmena što se foruma tiče. Generalno nismo toliko obraćali pažnju na to iz prostog razloga što su postojale bitnije stvari tokom izrade.
Ovo je da kažem neka simple verzija samo da može da se komunicira, ali biće većih update-a sigurno.

Elem, nismo baš "novi", radimo mi već 4 god. unazad samo pod drugim imenom, sada je to samo generalizovano i registrovani smo u APR-u, pa je na malo ozbiljnijem nivou.

Hvala na sugestijama! :)
Slazem se da je forum na poslednjem mestu, ali forum privlaci vise korisnika pa vam je i on bitan na neki nacin.
Rade98
Korisnik
  • 47Postovi
  • 17Teme
  • 19.2Reputacija
Prijavi
Korisnici koji su se zahvalili: 0
  • «
  •  
  • ←
  •  
  • 1
  •  
  • →
  •  
  • »

Korisnici koji su pogledali temu

Pregled

Zatvori
Nove teme
Ime servera, koje je po v...
Postavio PaidInFull
Potreban mi je Scripter/M...
Postavio Aleksandar54321
Pomoc oko samp servera
Postavio nikolanjegos161
Turnir 5 vs 5
Postavio Stefan9
VIP
Postavio AleksandarM
Najnoviji postovi
Postavio PaidInFull
Postavio Aleksandar54321
Pomoc oko samp servera
Postavio nikolanjegos161
Turnir 5 vs 5
Postavio Stefan9
VIP
Postavio AleksandarM
Popularne teme
[GameMode Skripte] Nekol...
Postavio Aleksandar54321
Kako dodati mapu na MC se...
Postavio jovanmanic
Postavio PaidInFull
KGB Bots v2.3 by Desikac ...
Postavio Aleksandar54321
Postavio Aleksandar54321
Serveri:
  • Serveri
  • Boosted serveri
  • Dodaj na ServerTracker
GamePanel:
  • Vesti
  • Serveri
  • Plaćanja
Pratite nas:
  • Facebook
  • Twitter
  • RSS
Newsletter:

Budite u toku sa najnovijim vestima, akcijama i popustima!

Copyright © 2025 e-Gear.net hosting solucija.

Sva prava zadržana.

Opšti uslovi korišćenja usluga

Nova poruka

[CHAT_HISTORY]

Poruke -